НИКОЛИНА ПИШЕК ОБЈАВИЛА ФОТОГРАФИЈЕ ИЗ БОЛНИЦЕ: Водитељка после тровања послала снажну поруку (ФОТО)

Novosti online

09. 02. 2021. у 20:45

У СТАНУ водитељке Николине Пишек у Загребу, у којем живи са супругом Видојем Ристовићем, пукла је цев од плина која обезбеђује грејање за целу зграду. Николина и њена ћерка Уна (6) отровале су се плином, а сада се Николина огласила на свом Инстаграм профилу па истакла да је ово други рођендан за њу и њену ћеркицу.

НИКОЛИНА ПИШЕК ОБЈАВИЛА ФОТОГРАФИЈЕ ИЗ БОЛНИЦЕ: Водитељка после тровања послала снажну поруку (ФОТО)

Фото: Инстаграм

- Наш други рођендан, 07.02. jер сам још увек жива. Као и моја девојчица. И ћеркица пријатеља која је то послеподне 06.02., била код нас на игрању. Само због интуиције мог мужа преживеле смо тровање угљeн моноксидом. Уна је била лакше отрована од мене због разлике у висини, из истог разлога су живи моји пси јер живе и дишу на 30- ак центиметара висине.

А CO је лакши од ваздуха. И прво ће попунити горње делове ваших станова. У зависности од кубикаже простора и брзини којом цури, и о висини ваших сводова - тим темпом ће вас убити.

Тихо. Без алармирајућих знакова да ваша витална ткива управо у том тренутку одумиру. А тај процес се - у тренутку кад тихи убица крене да улази у ваша плућа, везује у крви за хемоглобин и дистрибуира по виталним органима - управо почиње догађати.

Ћелијска смрт. Једна по једна одумиру ћелије вашег можданог ткива, срца којем тихо прети инфаркт, јетре и бубрега. А ви ћете у том тренутку осећати главобољу, вртоглавицу, срце ће вам лупати, имаћете осећај мучнине.

Неће бити иритације слузнице, неће бити шмцања, кашљања, осећаја гушења, осипа... Ничега што би могло упућивати на то да се налазите на путу према вечном миру. Нећете бити нити бледи, не.

Нити плавичасти, нити љубичасти. Ништа од тога. Можда ћете, као и ја, попити таблету за смирење јер ће вам главобоља и лупање срца проћи након сто се наспавате. И лећи ћете. Последњи пут у свом животу, уколико нећете имати лудачку срећу какву смо имали ми. Заспати и бити несвесни онога што следи.

Светла Хитне помоћи, полиције, интервентних јединица градске плинаре, ватрогасаца, плача и очаја ваших најближих, сирена, жутих и плавих ротација на фасади као сведока трагедије. Вас више нема. Крај.

Зато вас молим да не игноришете моје незнање и небригу и све што ми можете приписати. Као и ја многима од вас, јер знам да немате сви детекторе CО у стану. Купите га одмах, напислала је Николина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)