ДРАМА У КУЋИ ПОЗНАТЕ ВОДИТЕЉКЕ: Николина Пишек са ћерком пронађена онесвешћена у стану

Novosti online

08. 02. 2021. у 14:21

ВОДИТЕЉКА Николина Пишек и њена ћерка Уна преживеле су прави пакао у ноћи између суботе и недеље.

ДРАМА У КУЋИ ПОЗНАТЕ ВОДИТЕЉКЕ: Николина Пишек са ћерком пронађена онесвешћена у стану

Фото Принтсцреен

Наиме, у кући у Загребу, где станује Николина са супругом, историчаром уметности Видојем Ристовићем, пукла је цев од гаса који обезбеђује грејање читаве зграде, те су се Николина и Уна отровале угљен-моноксидом.

- Све се десило у ноћи између суботе на недељу. Николина се око двадесет часова чула са Видојем који је због посла морао да дође у Београд, тада му је рекла да је са ћерком дошла из града и да ће заједно да гледају филм и одмарају. Потом је Николина позвала супруга око један сат увече и рекла како њихова ћерка Уна повраћа и има јаку главобољу. Тада му је рекла да се ни она не осећа најбоље. Видоје је саветовао да одмах крену код доктора, што је Николина послушала - открива извор близак водитељки и додаје:

- Када је супруг позвао неколико минута касније, Николина се није јављала. Видоје је одмах позвао неколико пријатеља како би отишли до њихове куће и проверили шта се дешава са Уном и Николином. Међутим, пријатељи када су стигли испред куће, чули су само како пси лају, али нико није отварао врата. Након тога су развалили иста и видели Николину која је била у несвесном стању на поду, док је ћерка лежала у кревету исто у несвесном стању. Одмах су позвали полицију и хитну помоћ, а чим су дошли на лице места схватили су да је цев која је пукла услед грађевинских радова изазвала тровање гасом. Колима хитне помоћи пребачене су у болницу. Николина је тек данас пуштена из болнице, док се ћерка и даље налази на дечијој клиници. Ватрогасци су измерили да је у кући у том тренутку била седам пута већ доза плина од оне која је дозвољена.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)