МЕНСОН МЕ НИЈЕ ЗЛОСТАВЉАО: После оптужби за силовање огласила се Дита фон Тиз, бивша жена рок звезде

В. Н.

04. 02. 2021. у 19:43

НАКОН што је 11 жена оптужило рокера Мерилина Менсона (52) за сексуално злостављање, полиција Лос Анђелеса је у среду увече, по позиву забринутог музичаревог пријатеља који није могао да ступи у везу са њим, дошла на врата рокеровог дома у Лос Анђелесу, како би проверила да ли је безбедан.

МЕНСОН МЕ НИЈЕ ЗЛОСТАВЉАО: После оптужби за силовање огласила се Дита фон Тиз, бивша жена рок звезде

Фото ЕПА

На лице места стигли су са четири аутомобила и хеликоптером, који је кружио изнад Менсонове виле у холивудским брдима и осветљавао је, али су, после два часа, утврдили да на имању нема доказа о било каквим проблемима.

Како пише одлично обавештени сајт о познатима ТМЗ, Менсон није одговорио када му је полиција звонила на капију, али су представници закона на крају ступили у контакт са његовим пи-аром, који их је уверио да је Мерилин добро, те да једноставно није желео да изађе из своје куће.

Истог дана када је полиција дошла на Менсоново имање, забринута за његову безбедност, ћутање је прекинула и његова бивша супруга, бурлескна играчица и модел Дита фон Тиз (48). Она се огласила на "Инстаграму", написавши да је Менсон, са којим се забављала шест година, пре него што се 2005. удала за њега, никада није злостављао:

- Имајте на уму да се моја искуства са њим током седам година заједничког живота, не поклапају са искуствима његових наводних жртава. Да се поклапају, не бих се удала за њега у децембру 2005. Развели смо се 12 месеци касније, због неверства и злоупотребе дрога. Злостављању било које врсте није место у вези.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)