МЛАДИ ПЕВАЧ СЕ БОРИ ПРОТИВ ТУМОРА НА МОЗГУ: Држећи кћерку у рукама поделио емотивну поруку (ФОТО)

Novosti online

31. 01. 2021. у 14:48

ЗВЕЗДА британско-ирског бенда ''The Wanted'', Том Паркер у октобру прошле године поделио је тужну вест да му је дијагностификован терминални тумор на мозгу, а открио је како тумор није могуће оперисати.

МЛАДИ ПЕВАЧ СЕ БОРИ ПРОТИВ ТУМОРА НА МОЗГУ: Држећи кћерку у рукама поделио емотивну поруку (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Паркер је сада поделио фотографију са својом кћерком Аурелијом и објаснио како се помирио с опадањем косе, а открио је да му то није био лак процес.

- Прихватање. Будући да сам био у јавности од своје 21. године, изглед ми је увек био важан. Имао сам много различитих фризура, и ону луду плаву коју је моја супруга мрзела. Кад сам започео лечење, коса ми је почела опадати, па сам након јутра у болници дошао кући и рекао супрузи да ми обрије главу - започео је Паркер у својој објави.

- Тог се живо сећам, осећао сам се као да ми одузима део мене кад сам видео како коса пада на под. Било је суза - написао је музичар.

Он је признао да дуго није јавности хтео открити своју ћелаву главу јер се бринуо да ће то бити попут симбола с којим ће се он приказивати у јавности.

- Првих пар месеци носио сам шешире јер ми је било неугодно због свог изгледа. Знам да звучи глупо да мушкарцу толико смета ћелавост, кад се суочавам с толико озбиљнијих ствари, али мени се чинило као да носим значку ћелавости која вришти: "ИМАМ РАК" - казао је и додао да је сада напокон прихватио такав изглед.

- Прихватио сам своју ћелавост и сада с поносом носим овај изглед. То је трофеј онога што сам свладао и што тек требам победити - завршио је у објави Паркер.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)