РАСКРИНКАНА РИТА ОРА: Понудила 5.000 фунти да би испунила свој хир

В.Н.

30. 01. 2021. у 09:15

ТИМ британске поп певачице, рођене у Приштини, Рите Сахатчију Оре (30) понудио је 5.000 фунти (око 5.600 евра) менаџеру ресторана "Каса Круз" у Лондону, да прекрши правила другог закључавања због пандемије короне, за њен рођендан 28. новембра, саопштила је полиција.

РАСКРИНКАНА РИТА ОРА: Понудила 5.000 фунти да би испунила свој хир

Фото Instagram/ritaora

Такође су тражили да се сигурносне камере искључе, како гости на Ритиној рођенданској забави не би били снимљени.

- Понудили су ми 5.000 фунти да прекршим ковид правила и организујем илегалну забаву, али ми нису исплатили новац - рекао је полицији менаџер ресторана Скоти Батараи, који је, у међувремену, добио отказ. - Првобитни план је био да у локал дође само седморо људи, али се до 21 час појавило њих двадесетак.

Према полицијском извештају, певачицино обезбеђење није желело да званице буду снимљене, па је менаџер ресторана у временском периоду од 18.00 до 18.30, искључио сигурносне камере. Сви снимци са хард диска сигурносних камера ресторана, избрисани су два дана касније. Подсетимо, док су Британци седели закључани у својим домовима, Рита се забављала у ресторану.

Полудели су када су сазнали да је журку прекинула полицијска рација. Након осуда и критика да је њено понашање било неодговорно и погрешно, посрамљена Рита се извинила на друштвеним мрежама, али ју је разоткрио менаџер ресторана. Певачица се још није изјаснила о новим детаљима овог случаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)