ОВО ЈЕ УНУКА ЉУБИШЕ САМАРЏИЋА: Миљеница славног глумца израсла у праву лепотицу, а ево због чега се љутила на деду (ФОТО)

Novosti online

24. 01. 2021. у 23:46

ОВО ЈЕ УНУКА ЉУБИШЕ САМАРЏИЋА: Миљеница славног глумца израсла у праву лепотицу, а ево због чега се љутила на деду (ФОТО)

Фото: Анђела Стевановић

ЛЕГЕНДАРНИ глумац Љубиша Самарџић који је преминуо 2017. године, иза себе је оставио бројне улоге, незаборавне реплике из култних филмова и серија небројано много награда и признања.

Ипак, његов живот обележила је и велика трагедија када му је син Драган преминуо у 34. години од леукемије.

Међутим, добијао је велику љубав од унука. А његова унука Сара данас је израсла у праву лепотицу која је веома активна на друштвеним мрежама.

Подсетимо, Љубиша је преминуо 8. септембра 2017. године, а према сопственој жељи, сахрањен у породичној гробници, где почива његов син, а не у Алеји заслужних грађана, попут осталих великана из своје бранше.

- Имала сам среће што сам те познавала 23 године, од кад сам била мала и нисам схватала шта је то бити глумац и бити познат, што сам се дурила кад прилазе непознати људи док шетам са својим дедом, што сам плакала на сцене Полицајца са Петловог брда, јер како мој деда може да седи са 4 жене, а да ниједна од њих није моја баба, што сам обожавала да ме водиш у канцеларију и на снимања, и да долазиш по мене у вртић, као и кад ме узмеш у наручје и плешемо, па све до данас кад могу да кажем да си ми био узор, ослонац и увек подршка. Мислим да је сувишно спомињати твоју каријеру, и колико је била част бити унука такве легенде. Показао си ми шта значи борба и колико снаге си имао и колико је твоје срце било јако. Знам да си тамо горе срећан и да си после толико година опет са својим Гагом. Не брини оставио си нас жене у сигурним рукама, Стефке ће нас пазити овде, он је сад глава куће, а ти и Гага са неба. Деда, а сад адио - написала је Сара на Инстаграму након Љубишине смрти.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)