АНИЦА ДОБРА ПОСЛАЛА СНАЖНУ ПОРУКУ ЖРТВАМА МИКЕ АЛЕКСИЋА: "Девојке са кораком од милион миља - хвала вам што постојите!"

Новости онлајн

20. 01. 2021. у 11:03

ИСПОВЕСТ Милене Радуловић о томе да ју је још као седамнаестогодишњакињу силовао учитељ школе глуме Мирослав Мика Алексић потресла је јавност. У исповести и глумица Ива Илинчић рекла да је и она полицији пријавила Алексића, док се сада огласила њихова колегиница Аница Добра и послала им речи подршке.

АНИЦА ДОБРА ПОСЛАЛА СНАЖНУ ПОРУКУ ЖРТВАМА МИКЕ АЛЕКСИЋА: Девојке са кораком од милион миља - хвала вам што постојите!

Фото: Б. Градовски

- Девојке са кораком од милион миља. Хвала вам што постојите! - написала је Аница на Инстаграму.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Поред Анице, Иву и Милену су подржале и друге колеге: Гордан Кичић, Срна Ђенадић, Александар Радојичић, Јелисавета Орашанин, Нина Јанковић, Марина Ћосић, Бранкица Себастијановић, Милан Марић, Радован Вујовић, Ивана Николић, Милош Тимотијевић, Стефан Радоњић, Исидора Грађанин, Андрија Кузмановић, Миона Марковић, Иван Заблаћански, али и многи други глумци и личности са јавне сцене.

Подсетимо, у Вишем тужилаштву у Београду, које води истрагу против Мирослава Мике Алексића због сумње да је починио осам силовања и седам недозвољених полних радњи над шест девојака, као први сведок би требало да буде саслушана глумица Милена Радуловић, која је и разоткрила кроз шта су пролазиле девојке у школи глуме.

Како су сазнале "Новости" Мирослава Мику Алексића за сексуално узнемиравање пријавило је укупно 20 девојака.

На саслушању Мирослав Алексић је наводно рекао да је у шоку због свега што му се догодило и оптужби које су изнете против њега. Према незваничним информацијама, тврдио је да му је све намештено, да су девојке лажно сведочиле против њега и да је "жртва завере јер је најуспешнији професор глуме на овим просторима. Њему је одређен притвор до 30 дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)