ТОШИЋ ТУЖИО ТАБЛОИДЕ: Фудбалер пресавио табак због тврдње да је у вези са Аном Јовановић, ЈК уз мужа

В.Н.

20. 01. 2021. у 08:12

ТОШИЋ ТУЖИО ТАБЛОИДЕ: Фудбалер пресавио табак због тврдње да је у вези са Аном Јовановић, ЈК уз мужа

Фото Instagram/duskotosic

НАКОН што су поједине дневне новине објавиле да је фудбалер Душко Тошић у емотивној вези са креаторком купаћих костима Аном Јовановић, бившом женом певача Предрага Јовановића Близанца, у одбрану свог мужа стала је његова и даље законита супруга Јелена Карлеуша.

Фолк певачица је на инста-сторију поделила Душков пост, са насловним странама два таблоида, а поред њих се виде тужбе које је поднео суду.

- Жао ми је што је Душко увучен у муљ и блато и што се због болесне мржње према мени, пишу лажи о њему, који је увек био одан, породичан човек, поштен, без мрље. Овога пута је одлучио да тужи багру. Доста је била - написала је ЈК уз фотографију.

Иначе, Тошић је јуче имао леп разлог за славље - напунио је 36 година. Рођенданска торта била је у облику црвено-беле фудбалске лопте. Он је својевремено играо у Црвеној звезди, а последњих дана се спекулиште да би могао да се врати у црвено-бели табор. Интересантно је да му жена Јелена, бар на друштвеним мрежама, није јавно пожелела све најбоље за диван дан, иако са њом има ћерке Атину и Нику.

Фото архива

На Тошићевом инста-сторију јуче су се (до закључења овог броја) низале рођенданске честитке, а међу њима није била ниједна са Јециног званичног профила. У њено име, Душку су све најбоље пожелели њени фанови, захваљујући му што је "увек уз Јелену"...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)