"НАЈТЕЖЕ БОРБЕ НАЈЈАЧИ ВОДЕ": Милена Радуловић поделила слику са Ивом Илинчић и послала јаку поруку (ФОТО)

Novosti online

19. 01. 2021. у 15:39

ГЛУМИЦА Милена Радуловић, која је полицији за злостављање пријавила наставника глуме Мирослава Мику Алексића (68), огласила се на друштвеној мрежи Инстаграм и поделила фотографију са колегиницом Ивом Илинчић.

НАЈТЕЖЕ БОРБЕ НАЈЈАЧИ ВОДЕ: Милена Радуловић поделила слику са Ивом Илинчић и послала јаку поруку (ФОТО)

Фото: Принтскрин

- Љубав рађа хероје!! Најтеже борбе најјачи воде - написала је Милена Радуловић.

Подсетимо, Ива Илинчић је Алексића пријавила за сексуално злостављање и навела да се то догодило када је имала само 17 година. Уследио је период паузе до 18. године, а онда се наставило.

- Нисам силована, срећом немам такво искуство, али јесам континуирано сексуално узнемиравана. Шест година сам ћутала, негирала, ником нисам говорила, буквално ником. Било ми је јасно да је лоше. Када се догодило први пут, рекла сам себи: ”Мика ми је као отац, немогуће да се ово дешава и не дешава се. А ако се дешава, онда он мене челичи, хоће да ме спреми за сурови свет редитеља, продуцената”. Правдала сам то, одбијала да прихватим. Игнорисала сам. А онда сам признала себи, што је био огроман корак - рекла је Ива Илинчић.

Милена, Ива, али и девојке које тврде да их је Алексић узнемиравао, а желе да остану анонимне, свакодневно добијају велики број порука подршке од многобројних колега и суграђана.

Подсетимо, Алексић је осумњичен за осам силовања и седам недозвољених полних које је починио над шест девојака.

Он је јуче саслушан пред Вишим јавним тужилаштвом након чега му је одређен притвор до 30 дана.

Он се терети, у периоду од 2008. до 2020. године, за извршење осам кривичних дела Силовања из члана 178 Кривичног закона и седам кривичних дела Недозвољене полне радње из на штету шест оштећених, од којих је једна малолетна, према осталим  остећенима су радње извршења предузете и док су биле малолетне и након пунолетства.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

ДА ЛИ стварно знате ко су вам комшије? Ово питање треба себи да постави Деби Веринг-Џонс (64) из Бирмингема коју је непријатно изненадио њен комшија у којег је имала поверење.

03. 10. 2022. у 20:26

Коментари (0)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило