БИКОВИЋ ПОСЛАО ЕМОТИВНУ ПОРУКУ МИЛЕНИ И ИВИ: Гледао сам их како расту, имају моју љубав и подршку (ФОТО)

Новости онлине

19. 01. 2021. у 14:42

ГЛУМАЦ Милош Биковић се поново огласио како би пружио подршку својим колегиницама Милени Радуловић и Иви Илинчић које су у емотивној исповести рекле да их је познати професор глуме Мирослав Мика Алексић сексуално злостављао.

БИКОВИЋ ПОСЛАО ЕМОТИВНУ ПОРУКУ МИЛЕНИ И ИВИ: Гледао сам их како расту, имају моју љубав и подршку (ФОТО)

Фото: М. Анђела/Принтсцреен

Биковић је окачио стори на инстаграму, у коме је јасно поручио својим колегиницама, али и свим женама које се суочавају са злостављањем, да нису саме и охрабрио их да иступе и кажу ко су насилници.

Фото: Инстаграм

 

Подсећамо, Биковић је и јутрос на твитеру послао поруку подршке Милени Радуловић.

- Одувек си била борац, ниси сама - написао је јутрос Биковић, који је и сам ишао у школу Мике Алексића.

Подсетимо, Мирослав Мика Алексић (68), чувени учитељ школе глуме је ухапшен због сумње да је годинама силовао или сексуално узнемиравао пет девојака.

- Сумња се да је он у временском периоду 2012-2020. у просторијама школе глуме у Београду, чији је власник, сексуално напаствовао пет својих ученица, од којих су две за време извршења кривичног дела биле малолетне. Пошто се сумња да има још особа које је осумњичени сексуално напаствовао, могу то пријавити у просторијама Полицијске управе за град Београд - наводи се у ранијем саопштењу МУП. Алексића су, поред глумице Милене Радуловић, пријавиле и И. И., И. В. и М. Ђ. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

НА ПРЕЛЕПОЈ ЕГЕЈСКОЈ ОБАЛИ: Ексклузиван хотел са одличном услугом, врло специфичан по томе што је смештен на сопствено полуострво