ТВРДИМ ДА МИКИНА ЖЕНА НИШТА НИЈЕ ЗНАЛА: Ђорђе Давид се чуо са Биљаном Машић - Ово је пакао за мене!

Новости онлине

19. 01. 2021. у 13:43

ТВРДИМ ДА МИКИНА ЖЕНА НИШТА НИЈЕ ЗНАЛА: Ђорђе Давид се чуо са Биљаном Машић - Ово је пакао за мене!

Фото: Принтсцреен

НАКОН што су глумице Милена Радуловић и Ива Илинчић у јавност изнеле болне детаље о силовању и злостављању које су доживеле од учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, овим поводом огласио се и музичар Ђорђе Давид, који је по професији глумац и био је један од првих полазника Алексићеве школе глуме.

 Уз то, Ђорђе је са Алексићевом супругом Биљаном Машић колега са класе на Академији.

- Мени је Мика после мог покојног оца био први ауторитет. Ово је пакао за мене. Он је за мене био херој мог сазревања и не капирам шта се десило у његовој глави да дође до овога - рекао је Ђорђе Давид за "Гранд Онлине", а затим додао да се чуо са Биљаном након што је Мика Алексић приведен, те да тврди да она није знала ништа о злостављању.

- Рекао сам јој да на мене може да рачуна 24 сата. Мала Радуловићка је била код Биљане на класи, знам је од 14. године и одговорно тврдим да Биљана ништа није знала. Неки кажу да не постоји шанса да не сазнате тако нешто, али постоје људи који воде двоструки живот - тврди Ђорђе Давид.

- Милена Радуловић је доживела озбиљно олакшање и камен са своје душе скинула, а Биљана га је добила. Постоји оно што се зове поверење и веровање а никада можда не упознамо особу прекопута себе. Не желим никада да изневерим моју Ану, Сташу (супругу и ћерку), и било коју пријатељицу. Суд ће рећи своје, једва чекам разрешење - завршио је Давид.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Jana

19.01.2021. 16:15

Majka sam zenskog deteta i zao mi je mlade glumice ali jedna stvar mi nikako nije jasna.Godinama trpis seksualno zlostavljanje od profesora i upisujes fakultet dramskih umetnosti kod njegove supruge.Student je generacije bas kod njegove supruge.Normalno bi bilo da se sklonis od takvog coveka ,a ona nastavlja kontakt i ako nista drugo samo vidjanje profesorke njegove supruge mora da te uzruja.Puno stvari je ovde nejasno,sto novinari mogu da ti stave beleg to niko ne moze.

Natasa

21.01.2021. 16:25

E ovaj DzordzeDavid brza sa tvrdnjama,kaze njegova zena nije znala nista,a deca kazu da je ona bila prisutna vise puta kad su deca maltretirana,a da je saginjala glavu i cutala,ko zna sta je ona trpela kuci i zasto.