ЈОВАНУ ЈОКСИМОВИЋ РОДИТЕЉИ ЖЕЛЕЛИ ДА УПИШУ У ШКОЛУ АЛЕКСИЋА: Када су завршили разговор са њим рекли су само - "Не пада нам напамет!"

Новости онлајн

18. 01. 2021. у 20:37

ЈОВАНУ ЈОКСИМОВИЋ РОДИТЕЉИ ЖЕЛЕЛИ ДА УПИШУ У ШКОЛУ АЛЕКСИЋА: Када су завршили разговор са њим рекли су само - Не пада нам напамет!

Фото: Инстаграм

ВОДИТЕЉКА Јована Јоксимовић (39) истакла је јутрос да јој је мајка током претходног дана у разговору рекла да су она и Јованин отац планирали да је упишу у школу Мирослава Мике Алексића (68).

Како је истакла, мајка јој је рекла да им "није пало на памет" да то учине, након разговора који су имали са Алексићем.

- Ја сам јуче, рецимо, причала са мојом мајком и мени мама каже "Па ми смо ишли на разговор, ја и твој отац. Није нам пало на памет да те упишемо када је рекао да нема контакта уопште са њим и да ми не треба њега никад да питамо како је теби у школи, да се то нас не тиче - рекла је Јована пред камерама овог јутра.

- За моје родитеље је, рецимо, то била тема свих тема - како ја да дам мало дете у руке некоме и да не знам шта тај неко са њим ради. Родитељи су на то пристајали - додала је водитељка.

Подсетимо, позната млада српска глумица Милена Радуловић тврди да ју је Мирослав Мика Алексић силовао када је имала 17 година, а изнела је тврдње и да није била једина жртва, те да се силовање понављало.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Krga

18.01.2021. 23:23

Skola ovog nesrecnog Mike Aleksica je akreditovana od strane drzave Srbije. Tako da ostecena strana treba pravdu da trazi na izvoru problema koji se zove akreditaziono telo za privatne skole. Monstrum je jos jednom banana drzava Srbija koja nije u stanju da funcionise.