"БИЛО ЈЕ ПРЕТЕШКИХ ТИШИНА У ПРОСТОРИЈИ ПУНОЈ ДЕЦЕ": Скај Виклер био је ученик Алексића, открио шта се све дешавало

Novosti online

18. 01. 2021. у 15:53

МУЗИЧАР Ђорђе Миљеновић, познатији као Скај Виклер открио је да је био био ученик школе глуме Мирослава Мике Алексића који је ухапшен због сумње да је годинама силовао или сексуално узнемиравао пет девојака које су биле његове ученице.

БИЛО ЈЕ ПРЕТЕШКИХ ТИШИНА У ПРОСТОРИЈИ ПУНОЈ ДЕЦЕ: Скај Виклер био је ученик Алексића, открио шта се све дешавало

Фоот: Принтскрин

Глумица Милена Радуловић у својој исповести испричала је да ју је, у периоду када је имала 17 година, силовао Алексић, након чега је добила огромну подршку познатих личности.

Скај Виклер је на свом Фејсбуку упутио речи подршке девојкама, а потом поделио и своје искуство из чувене школе. 

- Познајем Мику, то сам заправо мислио до сада. Почетком деведесетих година је група била у РТБ-у, Вук Костић ми је био класић. Чини ми се да је једини који је наставио да се бави глумом, ја сам одлучио да ћу ипак то друго, то са музиком. Било је слања на умивање, било је тешких прича, стицала се навика да се не запоставља литература, чашћавало се увредама, и биле су паузе у његовом излагању – предавању и те претешке тишине у просторији пуној деце која, укључујући и мене, нису баш сасвим схватала о чему се у причи радило. Ово црнило је разорило, потпуно неочекивано, неопростиво и ужасавајуће. То нема везе са методама, то је у вези са нечим другим, монструознијим. Ужасно се осећам због свих који су страдали, и захвалан сам на храбрости коју показују, јер због њих моје дете може да живи у свету где има једну клопку мање, хвала - написао је он. 

Фоот: Принтскрин

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)