ГЛЕДАЛА САМ МОНСТРУМА: Сека Саблић згрожена монструозним чином Мике Алексића

Новости онлине

18. 01. 2021. у 12:48

ГЛЕДАЛА САМ МОНСТРУМА: Сека Саблић згрожена монструозним чином Мике Алексића

Фото: Танјуг/Димитрије Гол

ЛЕГЕНДАРНА глумица Јелисавета Сека Саблић подржала је колегиницу Милену Радуловић након њене исповести да ју је чувени педагог глуме Мирослав Мика Алексић силовао.

Она је рекла да, на срећу, никада није упознала Алексића, али да јој је гледајући његове емисије са децом било јасно да гледа, како је рекла, монструма.

- Придружујем се згражавању и најстрашнијој осуди за Мику Алексића кога на срећу нисам ни видела ни упознала, али сам видела пре неколико година његову емисију са децом и јасно ми је било да гледам монструма! Треба да се запита ово несређено друштво где су психолози итд. Овако су предатору жртве саме долазиле и то оне најлепше, устрепталих душа, жељне лепоте глуме. Наравно, велике честитке девојкама - рекла је Сека Саблић.

Подсетимо, у суботу увече је одјекнула исповест глумице Милене Радуловић, у којој тврди да ју је у њеној 17. години више пута силовао угледни београдски учитељ глуме Мика Алексић.

У снажном сведочењу млада глумица је, између осталог, рекла:

- Мика је водио рачуна да се то догоди у току часа, али у соби поред оне у којој су били остали ученици, или у периоду када се због пријемног на ФДУ интензивира рад. Није остављао простор да неко посумња да се ту дешава нешто толико ужасно.

(Нова)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)