АНАБЕЛА О СЛУЧАЈУ МИЛЕНЕ РАДУЛОВИЋ: Била сам у сличној ситуацији, остале су ми трауме

Novosti online

17. 01. 2021. у 18:28

ПЕВАЧИЦА Анабела Атијас говорила је о случају глумице Милене Радуловић, која је јуче оптужила свог професора глуме Мирослава Мику Алексића да је силовао, те изјавила да је била у сличној ситуацији.

АНАБЕЛА О СЛУЧАЈУ МИЛЕНЕ РАДУЛОВИЋ: Била сам у сличној ситуацији, остале су ми трауме

Фото: ТВ Пинк принтскрин

- Упозната сам том школом, моја средња ћерка је требало тамо да иде, ја сам чула да је професор строг, ја сам рекла да моје дете то неће трпети, то је било пре неких 7, 8 година. Уписала сам је у школу глуме у нашој општини, и била сам сигурна, није ми се допадала та грубост. Та школа је била престиж, али мораш да трпиш, али ја нисам хтела да моје дете то трпи. Моја сестра није изабрала тај пут. Једно је непристојна понуда, а друго је силовање. То је нешто страшно, могу да замислим, јер сам и ја била у сличној ситуацији, нисам силована, али сам се осећала лоше и плашила сам се да ће се то десити. И данас имам трауме, а нисам силвоана. Мислим да то никад не превазиђеш, обележава те цео живот, а увек постоје људи који кажу: "Дала си знак, обукла си сукњу краћу", увек је жена крива, али нема право да силом добије то што хоће, нема оправдање, а постоје људи који то оправдавају. Ја могу гола да се скинем, али ти немаш право да ме силујеш. Чињеница да људи оправдавају, теже је то него да ме је неко убио. Ти људи који криве жену су подједнаки монструми - рекла је Анабела на тв Пинк.

Фото: Принтскрин Инстаграм

Подршку Милени су пружиле бројне колеге, али и познате личности са српске естраде, које су згрожене оним што се десило.

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су Мирослава Алексића због постојања основа сумње да је извршио кривична дела силовање и недозвољене полне радње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)