ЦЕЦИНА ЋЕРКА ПОХАЂАЛА ШКОЛУ МИКЕ АЛЕКСИЋА: Анастасија згрожена - послала снажну поруку на Инстаграму (ФОТО)

Новости онлајн

17. 01. 2021. у 17:54

ЦЕЦИНА ЋЕРКА ПОХАЂАЛА ШКОЛУ МИКЕ АЛЕКСИЋА: Анастасија згрожена - послала снажну поруку на Инстаграму (ФОТО)

Фото: Инстаграм

ВЕСТ да је угледни сценариста, режисер и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић наводно силовао Милену Радуловић када је била малолетна, а да га је за исто дело пријавило и више других девојака, подигла је велику праашину.

Након великог броја других јавних личности, овим поводом огласила се и ћерка Светлане Цеце Ражнатовић, Анастасија Ражнатовић.

Певачица је истакла да је згрожена, и да је она као дете похађала ту школу.

- Као неко ко је као дете кратко похађао ту школу, мало је рећи да сам ужаснута и згранута. Подршка храброј Милени и свим девојкама које су пролазиле кроз ову голготу - написала је Анастасија.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Подестимо, Милена Радуловић је у потресном интервјуу истакла да је имала 17 година када ју је он силовао.

- Шест година сам била у школи Мике Алексића када ме је силовао. Имала сам 17 година. То се није догодило једном. Понављало се - рекла је Милена Радуловић па додала:

- Група је имала добре стране. Читали смо једну књигу недељно, ишли у позориште, гледали филмове, били смо културна, добра деца. У групи се пропагирала религија, часови су почињали молитвом „Оче наш”, девојчице су долазиле у сукњама, дечаци у ципелама, коса и нокти су морали бити уредни. Али увек је било строго, сурово. Он је био веома строг, а сви су говорили: „Па, добро, он јесте суров, али такав је Мика, он има своје методе”. Постојала су јасна правила - рекла је Милена Радуловић за Блиц.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)