МИЛУТИН ЈЕ ДРУГАЧИЈЕ ВАСПИТАН: Ана Бекута признала шта бивши комуниста Мрка ради само због ње

Новости онлајн

10. 01. 2021. у 22:03

АНА Бекута је открила занимљив податак о њој и њеном дугогодишњем партнеру Милутину Мркоњићу.

МИЛУТИН ЈЕ ДРУГАЧИЈЕ ВАСПИТАН: Ана Бекута признала шта бивши комуниста Мрка ради само због ње

Фото: Танјуг/Душан Митић

Певачица је признала како се код ње славе празници, али и да их њен партнер раније није прослављао.

 Милутин је другачије васпитан. Он није обележавао ниједан празник као дете, али због мене слави Божић - испричала је певачица, па додала:

- Ценим његову доследност, а он поштује то што сам ја верник. Види колико се трудим око обичаја и трпезе, па увек седне за сто да наздрави. Сваке године очитамо Оченаш, па Свети Дух окупа и њега. Милутинова сестра ми је открила чак и да је он крштен, без обзира на то што је комуниста.

- Покојна бака је на мене пренела обичај да не чистимо сто након вечере за Бадње вече, како би наши преци осетили чари јер је тај празник посвећен њима. И стварно ујутру можете видети како су кашике и виљушке ујутру некако ишаране. Такође, испод стола стављамо сламу која ту стоји до славе Свети Стефан, која је 9. јануара - додала је Ана.

- Божић ме подсећа на детињство, безбрижност, слободу... Одрасла сам у патријархалној породици у којој је бака Миљана научила сестре и мене обичајима јер су мама и тата радили. Водила нас је у цркву, а ми смо се највише радовале пакетићима са чоколадама и бомбонама које смо добијале тамо. Наши родитељи нису имали новца да нам купују слаткише, па смо једва чекале Божић - говорила је Бекута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)