БИРА СЕ НАЈБОЉИ СПОТ: До 15. јануара траје регионални конкурс за видео-клипове

В.Н.

10. 01. 2021. у 09:47

БИРА СЕ НАЈБОЉИ СПОТ: До 15. јануара траје регионални конкурс за видео-клипове

Фото Јутјуб принтскрин

ФЕСТИВАЛ Adria Muzzik Video Awards 2020 ће, овога пута у онлајн варијанти, представити продукцију музичких спотова и кратких филмова из земаља бивше Југославије и Бугарске, насталих у периоду од 1. јануара 2018. до 31. децембра 2020.

Радови могу да се пријаве до 15. јануара на adriavideoawards2020@gmail.com. Селекциони жири ће објавити листе номинованих спотова 15. фебруара, а гледаоци ће моћи да гласају за најбоље у 14 категорија до 28. фебруара, на страници Muzzik.tv. Најбољи спотови ће бити проглашени на церемонији 17. и 18. априла. Право пријављивања имају продукције, самостални аутори, музичке групе, издавачи и телевизије.

Награде у категоријама најбољи спот, видео новог извођача, као и жанровски у категоријама рок, поп, хип-хоп, електро-денс, инди и фјужн биће додељене директно извођачима, а у категоријама најбоља режија и арт дирекција, камера, монтажа и постпродукција, кореографија и арт дирекција се додељују ауторима спотова. Пријавни мејл треба да садржи назив и контакт извођача, линк видеа, годину издања и име издавача.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)