ПРВА ФОТОГРАФИЈА ЖАРКА ЛАУШЕВИЋА НАКОН ШТО ЈЕ ПОБЕДИО КОРОНУ: Овако глумац проводи време после опоравка од вируса (ФОТО)

Новости онлајн

09. 12. 2020. у 21:11

ГЛУМАЦ Жарко Лаушевић 27. октобра био је примљен у КБЦ Бежанијска коса због корона вируса, а недавно се успешно опоравио од опаког вируса.

ПРВА ФОТОГРАФИЈА ЖАРКА ЛАУШЕВИЋА НАКОН ШТО ЈЕ ПОБЕДИО КОРОНУ: Овако глумац проводи време после опоравка од вируса (ФОТО)

Фото ATA Images

Жарко ни у једном моменту није био животно угрожен, нити је био на кисеонику. С друге стране, Ирфан није био на респиратору, али је имао средње тежак облик болести.

Он је пре неколико недеља отпуштен из болнице, а сада је његов пријатељ глумац Милутин Мима Караџић поделио њихову заједничку фотографију.

Наиме, Мима је на свом Инстаграму објавио да су се обојица вратили пословним обавезама.

- Мој друг Лауш...а почели смо заједно ко клинци, и сад радимо заједно ал јбг, више нисмо клинци - написао је Караџић у опсу фотографије на којој су обојица видно расположени.

Ова фотографија је посебно обрадовала Мимине фанове који су у коментарима писали да ће они заувек остати млади.

"Ви сте дасе увек, и када сте били млади били ст еи сада исто. Нема разлике", "Нисте клинци, али сте лафчине", "Легенде две", "Нисте клинци, али сте велики људи", гласили су неки од коментара корисника друштвених мрежа.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)