ТРАЖИЛА САМ ПОМОЋ ПСИХОТЕРАПЕУТА: Милица Тодоровић открила како се осећа после раскида са Стругаром

Novosti online

02. 12. 2020. у 21:58

ТРАЖИЛА САМ ПОМОЋ ПСИХОТЕРАПЕУТА: Милица Тодоровић открила како се осећа после раскида са Стругаром

Фото: Инстаграм

ОВОГ пролећа певачица Милица Тодоровић и глумац Петар Стругар ставили су тачку на своју петомесечну љубавну везу. Свако је без ружних речи кренуо својим путем, а певачица је сада признала да је после раскида купила пса како не би била усамљена, будући да се самоће највише боји.

- Моја прича са Петром је завршена. Не гледам у прошлост, већ само у будућност. Видите да сам сада права дама са псом. Не волим кад сам сама, искрено, мој највећи страх је од самоће. Зато сада имам куцу и никад ми није досадно - почела је причу Милица, која се радо обраћа психотерапеуту, кад год за тим осети потребу.

- Он ми много помаже. Кад год ми затреба разговор, одем код њега. Понекад се суочавамо са разним проблемима и не можемо сами да их решимо. Кад би људи схватили да је одлазак код стручног лица најбоље утрошен новац, онда их не би било срамота.

Обожавам те сеансе! Одем, изручим све своје проблеме, понекад се расплачем, скинем терет... Ма, милина!

Другачије је него када испричаш пријатељу, јер све време имаш на памети да прекопута тебе седи лекар. Прија ми то и свима бих радо препоручила - рекла је Милица за Хит Информер.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)