ПОСЛЕДЊЕ ЗБОГОМ МИШИ АЛЕКСИЋУ: Породица и колеге се опраштају од басисте Рибље чорбе (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

02. 12. 2020. у 12:35 >> 12:52

ПОСЛЕДЊЕ ЗБОГОМ МИШИ АЛЕКСИЋУ: Породица и колеге се опраштају од басисте Рибље чорбе (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: В. Данилов

ДАНАС у 13 часова ће бити одржана кремација басисте "Рибље чорбе" Мише Алексића, који је преминуо у 68. години од последица вируса корона.

Поред породице и пријатеља, бројне јавне личности окупиле су се на гробљу Лешће у Београду, међу којима су манекен Невен Бошковић, Ђуле Ван Гог, менаџер Гане Пецикоза, певач Дејан Цукић, Никола Чутурило Чутура и Жељко Николић Розе позе.

На испраћај Мише Алексића дошли су и Саша и Тања Гајовић, као и Бане обрадовић, менаџер Рибље чорбе.

Већина углавном уђе на кратко и одмах напушта гробље.

 

Подсетимо, чланови бенда "Рибља чорба" рекли су да неће присуствовати кремацији њиховог драгог колеге и пријатеља.

- Драги пријатељи, тешко је наћи неког ко Мишу воли више од нас. И не можемо да се помиримо с тим да га више нема. Знамо да је Миша умро од последица подмукле и невидљиве болести. Умро је непотребно. Знамо да није потцењивао ово зло. Носио је маску и чувао се. Ковали смо планове за будућност за коју смо веровали да је имамо.

- Зло звано корона вирус је и даље међу нама, више него икад и зато сматрамо обавезом да вам саопштимо да чланови Рибље Чорбе неће у среду присуствовати кремацији. Верујемо да ни Миша не би дозволио да се угрози било чије здравље, било чији живот. Кад ова пошаст прође заједно ћемо ожалити нашег и вашег Мишу концертом у његову част. Будите одговорни и здрави. Воли вас Рибља Чорба - пише у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)