ФОТО-СЕШН МЕЂУ ОВЦАМА:Теодора Џехверовић у доњем вешу на сеоском имању

В. Н.

28. 11. 2020. у 11:14

ФОТО-СЕШН МЕЂУ ОВЦАМА:Теодора Џехверовић у доњем вешу на сеоском имању

Фото Instagram/shootwithkitty

ПЕВАЧИЦА из Качарева, Теодора Џехверовић (23), још једном је усијала друштвене мреже, када је објавила сет фотографија са снимања на сеоском имању.

Џехва јуниорка је, само у доњем вешу, белој кошуљи, црној кожној јакни, чизмама и каубојским шеширом на глави, позирала у штали, поред коња, окружена балама сена, па онда како у доњем рубљу храни патке и козе, да би на крају објавила слику, њену омиљену како рече, на којој у провидном вешу у наручју држи јаре.

Мада су ови призори одушевили већину од готово милион пратилаца колико их поп-фолк звездица има на "Инстаграму", па је тако један момак духовито написао да би волео да је он тај коњ, било је много оних којима се није свидео Теодорин фото-сешн на селу. "Гола међу овцама, без имало смисла, ужас, како јој само није мрско да седне полугола на пањ", "Стварно не разумем сврху ових слика, или пева или се ј... за кеш, као старлета нека, боже ме сачувај", "Али, чему оволика количина неморала и простаклука", "Ово све маркетинг за проституцију, срећно ти било, претерала си, одвратно, кад човек добије пет минута славе па не зна где удара. Могла си и гола", "Жалим мушкарце који те финансирају", "Носиш танге док се играш са козом?", "Шта је ово, Господе помилуј", само су неки од многобројних негативних коментара на полуголу Џехву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)