ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ УПЛАКАНОГ ГЛУМЦА: Пре шест година ми је мајка умрла на рукама, развео сам се, био сам бескућник

Novosti online

13. 11. 2020. у 20:11

СЛАВИША Чуровић у отворио је душу и осврнуо се на своју прошлост, а његова исповест мало кога ће оставити равнодушним.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ УПЛАКАНОГ ГЛУМЦА: Пре шест година ми је мајка умрла на рукама, развео сам се, био сам бескућник

Фото: Т. Ћирић

На самом почетку гостовања у "Практичној жени" глумац је поручио да му мајка није дозволила да гради боксерску каријеру.

- Ја сам Србин из Црне Горе. Мајка ми није дала да се бавим боксом, био сам немиран момак,а сад сам миран човек. Бокс коментаришем већ 22 године, тиме се бавим дуго. Борио сам се за бокс, направили смо "Арена фигхт" канал, ту сам главни уредник. Имам ћерку, 14 година, да имам сина пустио бих га да се бави боксом, мање повреда има него што мислимо, мањ смртних исхода и тешких исхода - рекао је он, па се осврнуо на глуму:

- Дуго сам чекао за своју шансу у каријери, а знао сам из бокса да се некада мора чекати, а сад кад дочекас јуришај, осцилације у послу и га има превише или премало.

Славиша је признао и да је у нашем главном граду живео као бескућник.

- Пре шест година када ми је мајка умрла на рукама, била је јако болесна и био сам бескућник овде у Београду и да нисам имао дивне пријатеље Сергеја Ћетковића, Бориса Булића, Данила Бећковица и још неке дивне људе, да нисам њих имао не бих опстао. Тад сам се и развео - рекао је и додао:

- Вероватно би се просечан Американац у тој ситуацији са 36 година бацио са терасе и завршио посао.

У једном тренутку глумцу су показали фотографију мајке, а он је бризнуо у плач.

Фото; Принтскрин "Практична жена"

- Јако ми је тешко, она је млада отишла, молим вас опростите - рекао је кроз сузе и након паузе наставио:

- Слаб сам на две особе у животу, на моју мајку и ћерку, а ћерка има исту судбину ,исту... Мајка је била најбољи човек на свету... Отишла је са 60, никада није имала мира, све што је имала оставила је мојој ћерки.

Славиша је био у браку са колегиницом Тијаном Чуровић, а како открива, његова бивша супруга и мајка су се одлично слагале.

- Поручила ми је у тестаменту: "Знаш шта сине, ти си најбољи човек, али уста служе да задрже језик, тако да не причам превише"... Били смо јако блиски, знас да се свекрве и снахе не подносе, али моја бивша жена је молила моју мајку да живи са нама - ето то никад нисам чуо - рекао је.

Он и осврнуо се на развод кроз који је прошао:

Фото; Принтскрин "Практична жена"

- Немојте људи да се разводите молим вас, то је страшно, дете ми је имало седам година... Дете ми је осетљиво, плаче за ситницу. Тај развод, те сузе ћеркине никада нећу заборавити... Развод је катастрофа ако имате децу. Ја сам исто осетљив, растргли би ме да знају да сам нежан - испричао је.

Наташа Павловић није успела да сузбије емоције те се расплакала на ове његове речи, а док је брисала сузе поручила је:

- Види ако ишта желим у животу то је да моја снајка сутра жели да живи са мном, сада си ти мене расплакао. Не постоји већа награда за мајку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)