ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ НАШЛА НОВИ ПОСАО! Месец и по дана након отказа нови ангажман - Срђана за сада уопште не спомиње

Новости онлајн

28. 10. 2020. у 12:08

ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ НАШЛА НОВИ ПОСАО! Месец и по дана након отказа нови ангажман - Срђана за сада уопште не спомиње

Фото: Принтсцреен

ЈОВАНА Јоксимовић увелико припрема јутарњи програм на телевизији К1, чији је власник њен супруг Жељко Јоксимовић. С друге стране, Срђан Предојевић је и даље незапослен

Како се сазнаје Жељко Јоксимовић запослио је супругу Јовану на својој телевизији! Она ће ускоро на К1 почети да води јутарњи програм, и то без колеге и кума Срђана Предојевића, са којим је радила пуних 15 година.

- Жељко ми је давно причао како жели да на К1 покрене јутарњи програм. Кад је Јована средином септембра добила отказ на Првој, логично је било да ће тај посао понудити својој жени. Она је, међутим, чекала неколико недеља да види да ли ће да добије понуде са националних телевизија. Кад је схватила да су јој на неким телевизијама затворена врата, а на другим не могу да јој плате колико је тражила, одлучила је да пређе на К1. Жељко је пресрећан, сигуран је да ће Јована подићи гледаност његове телевизије - прича извор близак Јоксимовићима.

Јована увелико припрема своју емисију, а први пут ће се пред камерама К1 појавити најкасније крајем године.

- Жељко је главну реч препустио Јовани, уопште јој се не меша у посао. Она увелико ради на концепту јутарњег програма, али није хтела да нам открива детаље - прича извор и додаје да Јована ниједном није поменула колегу Срђана Предојевића:

- Не знам да ли планира да позове Срђана да јој се придружи. Како засад стоје ствари, он је извисио.

Фото: Принтскрин

На састанцима

- На састанку сам, чућемо се касније - рекла је водитељка на питање да ли је ова информација тачна.

Срђан Предојевић, са друге стране, каже да још није нашао посао.

- Засад нема никаквих новости о неком мом ангажману на телевизији. Не бих коментарисао то што Јована почиње да води јутарњи програм на К1, нити да ли ме је звала да радимо заједно. Чим се деси нешто ново, обавестићу вас - рекао је водитељ.

Подсетимо, Јована и Срђан заједно су водили јутарњи програм на РТС, потом на Пинку, а последње две године на Првој, где су средином септембра добили отказ. Директор РТС Драган Бујошевић тада је желео да запосли само Јовану, али је она то одбила јер није била задовољна платом коју јој је понудио. Срђан није добио позив од Јавног сервиса због сукоба с појединим колегама и уредником.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)