СЕЛФИ ДАНА, У ТРОЛИ: Возач ГСП препознао глумицу Бранку Катић

В. Н.

25. 10. 2020. у 09:52

БЕОГРАДСКА глумица Бранка Катић (50), удата за британског продуцента Џулијана Фарина, са којим има синове Луиса и Џоа, вратила се у родни град, због љубави према српском театру.

СЕЛФИ ДАНА, У ТРОЛИ: Возач ГСП препознао глумицу Бранку Катић

Фото Instagram/tri.korne.penal

У представи "Сумрак богова" редитеља Јагоша Марковића, по мотивима чувеног филма Лукина Висконтија, уз Милана Ланета Гутовића, она игра бароницу Софи у комаду који осим критике бескрупулозних појединаца, анализира и друштво које олако, пре свега нечињењем, капитулира пред тоталитарном визијом света.

Да и даље живи као сав обичан свет, види се и по селфију који је возач ГСП Марјан Анђелковић поделио на друштвеним мрежама. Уз ознаке "фотографија дана", "ми нисмо анђели", "краљица универзума", Марјан се са слике смеши заједно са Бранком, која је због тога, само на тренутак, скинула маску са лица.

Коментари који су се нанизали сложни су да је Катићева била и остала краљица, те да упркос животу и раду у иностранству и даље ногама чврсто стоји на земљи, не изиграва звезду, скромна је, не вози се таксијем, него тролом и тако даље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)