НЕК СЕ СВЕ ТО ПРЕБАЦИ НА МЕНЕ: Анастасија Ражнатовић проговорила о Луни Ђогани па изнела интимне детаље из свог живота (ВИДЕО)

Novosti online

24. 10. 2020. у 21:32

АНАСТАСИЈА Ражнатовић (22), ћерка наше најпознатије фолк диве Светлане Цеце Ражнатовић и све популарнија певачица и инфлуенсерка је открила детаље приватног живота, по први пут проговорила о сукобима са колегиницама и бившим пријатељицама, а онда открила и када ће се удати.

НЕК СЕ СВЕ ТО ПРЕБАЦИ НА МЕНЕ: Анастасија Ражнатовић проговорила о Луни Ђогани па изнела интимне детаље  из свог живота (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм

Како нам је признала још увек нема у плану да се удаје, али би волела да добије сина.

Анастасија је у видео интервјуу открила позадину свађе са Александром Пријовић, Луном Ђогани, а детаљи сукоба сигурно ће направити прави естрадни хаос.

- Према Луни немам никакво лоше осећање. Заправо, ја мислим да је она добар човек. Ми смо се разишле и одмах да разрешим то, није било ни због каквог мушкарца. Нити је она мувала мог дечка, нити је икада погледала неког ко се мени допадао. Чини ми се да не може да се опере од тога, а то није у реду - изјавила је, између осталог Анастасија.

Шта је још рекла о помирењу са Луном, сукобу са Пријом и односима у кући Ражнатовић, погледајте у видеу на почетку текста.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)