ПЕВАЧ НАПАДНУТ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Ударио ме је више пута и претио да ће да ми запали аутомобил

Novosti online

22. 10. 2020. у 21:01

ПЕВАЧ НАПАДНУТ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Ударио ме је више пута и претио да ће да ми запали аутомобил

Фото: Принтсрин

ПЕВАЧ Ренато Хенц је нападнут у центру Београда, а сада је детаљно описао како је дошло до тог немилог догађаја.

- 5.10.2020. у 22х на Врачару, ми смо седели у кафићу, ја сам се паркирао испред броја 14, то је зграда близу кафића. Нисам заклонио улаз, имало је места да прође аутомобил. Тај црвени ауто је имао проблем да уђе у гаражу, када је почео да силази доле ауто је застао. Неко је изашао и направљено ми је удубљење на ауту.

После је нека девојка изашла из аутомобила и почела да жврца кључем по аутомобилу. Ја сам устао и кренуо тамо и та девојка је видела да сам дошао, кад ме је видела кренула је да силази у гаражно место и зове тату. 

Он је изашао и почео да ме вређа и ударио ме је у стомак и главу. Нисам знао шта се дешава. Ударио ме је више пута, драо ми се:

"Оћеш да ти запалим ауто, да вас стрпам у затвор". Нападнут сам из чиста мира. Онда је дошла његова супруга и рекла да јој је супруг припит и кренула да се извињава. Ја не знам имена људи, то сам дао полицији да то утврде. То вече сам био на Ургентном имам оштећење слуха и даље -  рекао је Ренато за Курир, а онда доставио извештај из Ургентног центра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)