ЗБОГ МАЛОГ СТАНОЈА СРБИЈА ЈЕ ПЛАКАЛА: Протеран је са Косова - породицу је хранио од хонорара

Новости онлајн

21. 10. 2020. у 21:55

ГЛУМАЦ Предраг Васић са само 13 година прославио се улогом дечака Станоја у "Монтевидеу", својим монолозима доводио је гледоаце до суза.

ЗБОГ МАЛОГ СТАНОЈА СРБИЈА ЈЕ ПЛАКАЛА: Протеран је са Косова - породицу је хранио од хонорара

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Пеђа данас има 22 године, а његов живот није био нимало лак.

Током деведесетих година прошлог века, породица глумца Предрага Васића је била приморана да прода кућу у Гњилану и пресели се у Београд.

Чим су се преселили у српску престоницу, Предраг је почео да снима филмове и са свега шест година појавио се у француском филму "Largo Winch" где је кадар делио са Предрагом Микијем Манојловићем и Рашом Буквићем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Предраг Васић (@pepivasicc) on Nov 6, 2018 at 5:07am PST

Ипак, највећу славу достигао је улогом Станоја у "Монтевидеу", а како је раније причао због тешке породичне ситуације хонораре од филма давао је породици, како би имали довољно средстава за живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odanost je pseća Od ljubavi veća

A post shared by Предраг Васић (@pepivasicc) on May 3, 2020 at 8:52am PDT

- Већину тих пара, пошто смо ми дошли са Косова па смо живели у једној двособној кућици, сам дао мојима за ренорвирање дома. Мало сам њима помогао, а мало оставио себи за школовање. Нисам се претерано баханалисао јер нисам тај лик. И сећам се да сам од тог хонорара купио брату телефон - изјавио је Васић једном приликом.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)