СВЕ ШТО РАДЕ, СЕБИ РАДЕ: Кеба проговорио о разводу Северине и Игора Којића

Novosti online

21. 10. 2020. у 18:33

МЕСЕЦИМА уназад круже спекулације да је Северина (48) ставила тачку на свој брак са сином певача Драгана Којића Кебе, Игором Којићем (33), а те приче су из дана у дан све гласније.

СВЕ ШТО РАДЕ, СЕБИ РАДЕ: Кеба проговорио о разводу Северине и Игора Којића

Фото: ATA images

Певачица већ дужи временски период борави у Хрватској, док је млађи Којић у Београду, у свом породичном дому.

На тему њиховог развода сада је проговорио и Кеба.

- Не знам где су, нити знам какав је њихов однос. Одрасли су људи и ваљда знају, а увек су и знали, шта им је чинити. С друге стране, све што раде, себи раде - рекао је Кеба.

И комшије популарног фолкера откривају да српску снајку већ дуго нису видели у крају, као и да су чули приче да Игор више није са хрватском музичком звездом, што Кеба ипак није желео званично да потврди.

- Ако мене питате, љубав никада не треба да се објашњава, нити се то може објаснити. Реч никада не употребљавам као оружје, ни за одбрану, а ни за напад, па ће тако бити и овог пута. Све постоји у мом срцу и ту се само може осетити љубав, а шта ће бити, нека буде. Само нека су живи и здрави и да им Бог подари сву благодат и срећу у животу - рекао је Кеба помало филозофски, а имао је поруку и за све оне који се баве његовим животом.

- Свима онима који се на ружан начин баве мојим животом поручио бих да очисте своје двориште, јер је у мом увек све било на свом месту. Поручио бих им да се помоле Богу и траже опрост, јер не знају шта раде и причају. Не бих да судим никоме, нити то могу, јер је моја мисија у животу да доносим радост свима око себе и да ширим љубав увек и на сваком месту - поручио је певач.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КВАЛИТЕТАН И САДРЖАЈАН ХОТЕЛ У ЦЕНТРУ ХУРГАДЕ: Одличан избор за одмор активних породица