"ГРЕСИ ЋЕ БИТИ САМО МОЈИ": Цеца Ражнатовић цитирала на "Инстаграму" песника Душка Трифуновића

М. Ћ.

19. 10. 2020. у 09:30

ФОЛК звезда Светлана Цеца Ражнатовић многе је изненадила емотивним постом на "Инстаграму", објављујући стихове Душка Трифуновића.

ГРЕСИ ЋЕ БИТИ САМО МОЈИ: Цеца Ражнатовић цитирала на Инстаграму песника Душка Трифуновића

Фото АТА Images

Популарна певачица пренела је речи које су је, очигледно, баш погодиле:

- Грешио сам много, и сад ми је жао и што нисам више, и што нисам луђе јер, само ће греси, када будем пао, бити само моји - све је друго туђе. Грешио сам много, учио да страдам, летео сам изнад ваше мере строге, грешио сам, јесам, и још ћу, бар се надам својим дивним грехом да усрећим многе.

Фото Танјуг

Поред стихова, Цеца је кратко написала "Сјајни Душко Трифуновић". Њени обожаваоци су показали да су и њих ови стихови прослављеног песника дирнули. Између осталог, освануо је и овај коментар:

- Сви свеци и светице, драга наша Цецо, једино си ти најгрешнија особа у Србији. Више ми је преко главе таквих, назовимо, моралиста који само гледају шта други раде. Нека си ти нама жива и здрава, а свако нека носи свој крст.

Цецини пратиоци су написали и да је "грех океј, ако никог нисмо угрозили због истог", као и да је сада "тренд да се греши". Уједно су лепе речи нанизали о Душку који је оставио значајан траг и као текстописац великих хитова - додуше, у року и попу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)