СРЂАНОВ ЖИВОТ ОБЕЛЕЖИЛА ЈЕ ТРАГЕДИЈА: Водитељ чува породицу далеко од очију јавности - о овоме никад није желео да прича

Новости онлајн

26. 09. 2020. у 21:37

СРЂАНОВ ЖИВОТ ОБЕЛЕЖИЛА ЈЕ ТРАГЕДИЈА: Водитељ чува породицу далеко од очију јавности - о овоме никад није желео да прича

Фото: Инстаграм

СРЂАН Предојевић је увек насмејан, а мало ко зна ове детаље из његовог приватног живота.

Водитељ Срђан Предојевић је годинама у медијима, гледали смо га на многим телевизијама, а данас је у центру пажње након што је добио отказ на ТВ ПРВА.

Где ће он и његова партнерка у послу Јована Јоксимовић прећи, још увек није познато.

Срђан је познат као један од ретких јавних личности који не експонира свој приватан живот и своју породицу чува далеко од јавности. Једино што је познато јавности јесте да је ожењен и да он и његова супруга Мирјана имају двоје деце - Стефана и Софију.

А вероватно мали број људи зна да су Мирјана и Срђан изгубили бебу 2012 године. Ни тада, водитељ који је био сломљен због страшног губитка, није желео да говори о овом трауматичном приоду, те се искључиво фокусирао на посао, док је иза камера бринуо о својој супрузи.

- Нажалост, истина је да смо изгубили бебу, али о томе не желимо да причамо. Хвала - рекао је тада Срђан за домаће медије.

(Пулс онлине)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)