ПРВИ КАДРОВИ ЈУЖНОГ ВЕТРА 2: Почело снимање наставка (ВИДЕО)

Ј. БАЊАНИН

25. 09. 2020. у 14:35

ПРВИ КАДРОВИ ЈУЖНОГ ВЕТРА 2: Почело снимање наставка (ВИДЕО)

Фото: Немања Мишчевић

СНИМАЊЕ наставка нагледанијег домаћег филма Јужни ветар почело је пре пет недеља на локацијама у јужном делу Србије, где је позната глумачка и ауторска екипа урадила велики број сцена које ће публику сигурно оставити без даха.

Због великог интересовања које овај пројекат већ година привлачи, екипа на челу са редитељем Милошем Аврамовићем, спремила је неколико кадрова са снимања које је обављено на граничном прелазу са Бугарском.

Фото: Немања Мишчевић

„Снимање на граничном прелазу је било једно од најзахтевнијих, на првом месту јер смо имали веома компликоване сцене, пуну опасних каскада, а са друге стране, снимање није смело да омета функционисање граничног прелаза. Цела екипа припремала је ово снимање данима унапред како би све фукционисало перфектно.

Поред главних глумаца, у овим сценама видећемо и велике бугарске звезде Мариана Валева и Захари Бахарова који играју у "Убрзању". Овом приликом желим и да се захвалим граничној полицији на разумевању, стрпљењу и помоћи коју су нам пружили током овог снимања", објашњава редитељ Милош Аврамовић.

Фото: Немања Мишчевић

Снимање се наредних недеља наставља на локацијама у Београду и околини, а као што је раније најављено и у настваку нас очекује већ доказана глумачка поставка - Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Јована Стојиљковић, Предраг Мики Манојловић, Александар Берчек, Лука Грбић.

У наредним месецима, екипа ће завршавати последње сцене, монтажу али и посебно осмишљену музику коју ће и овог пута потписати Слободан Вељковић Цобy и продукција Бассивитy, а премијера филма се очекује почетком наредне године.

Фото: Немања Мишчевић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)