ИЗОСТАО ДРЖАВНИ ТУЖИЛАЦ: Одложено суђење по тужби Слађане Милошевић

М. Ћ.

24. 09. 2020. у 21:10

ИЗОСТАО ДРЖАВНИ ТУЖИЛАЦ: Одложено суђење по тужби Слађане Милошевић

Фото ATA Images

ДАНАШЊЕ рочиште по тужби рок уметнице Александре Слађане Милошевић, против окривљеног Игора Станковића у Трећем основном суду на Новом Београду, одложено је за 20. новембар, због недоласка државног тужиоца који је био спречен.

Пред лицем правде се појавио окривљени Станковић са браниоцима, као и Слађанин адвокат Никола Грбић, док присуство певачице није било неопходно. За данас је био предвиђен главни претрес - саслушање окривљеног и изношење одбране. То, међутим, без присуства државног тужиоца није било могуће, па су се окупљени врло кратко задржали у згради суда.

Подсетимо, Станковић се, по тужби, терети да је у марту ове године био насилан према својој партнерки Слађани Милошевић. Певачица је пријавила оптуженог након што је међу њима, наводно, најпре дошло до вербалне расправе, а потом и до физичког контакта. Милошевићевој је лекарска помоћ указана у Ургентном центру, и констатоване су јој лаке телесне повреде. Станковић је пред тужилаштвом негирао наводе о насиљу.

- Моја клијенткиња и ја од самог почетка тежимо да нађемо друге легалне начине како да се реши питање накнаде штете, као и за разрешење других ствари поводом дела које је окривљени Игор Станковић учинио према Слађани - изјавио је за "Новости" адвокат популарне певачице Никола Грбић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)