ОТАЦ МИ ЈЕ РЕКАО - НАШ ЖИВОТ ЈЕ ОД ДАНАС УНИШТЕН: Лав Пајкић проговорио о тренутку када је сазнао да Исидора има рак

Новости онлајн

23. 09. 2020. у 18:53

ОТАЦ МИ ЈЕ РЕКАО - НАШ ЖИВОТ ЈЕ ОД ДАНАС УНИШТЕН: Лав Пајкић проговорио о тренутку када је сазнао да Исидора има рак

Фото: Принтскрин

ЛАВ Пајкић је проговорио о тренутку када је његова покојна мајка, Исидора Бјелица, сазнала да има канцер, те навео да је то био случајни преглед.

Присетио се како је изгледао телефонски разговор тога дана када му је јављено да је, како он каже, њихов живот уништен.

- Ја се тачно сећам тог дана, ја сам био на факултету, завшрено је било предавање, враћао сам се кући. Добио сам позив од Небојше. Ја сам знао да они иду на ВМА тај дан, али није био то повод. Ја нисам очекивао такву ствар, нити сматрам да је она очекивала, било ко од нас. Било је ту симптома, тај њен конкретно канцер је познат, као "тихи убица" , то су неки симптоми које жене углавном пропусте, једноставно, кад нешто имате, не веже вас директно за канцер - рекао је Лав и наставио:

- Ја се тачно сећам позива мог оца Небојше који ми је рекао "Лаве, Исидора је добила дијагнозу, има канцер, наш живот је од данас уништен", и прекинуо је везу. Знао је да, није могао ни он да прича. Ја тад нисам схватио гравитацију ситуације, нисам имао неку ширу слику о томе, али од тада је почела нова фаза нашег живота. Нажалост, Вили је та фаза, већина њеног живота. Било је то борба која је трајала осам година, било је успона, падова, момената када смо се опраштали, па се ипак, извуче - говорио је Лав.

(Србија Данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)