ПРОТИВ ЉУПКЕ СТЕВИЋ ПОДНЕТЕ ДВЕ ПРЕКРШАЈНЕ ПРИЈАВЕ: Директор полиције открио нове детаље у случају певачице

Novosti online

20. 09. 2020. у 14:32

ПРОТИВ ЉУПКЕ СТЕВИЋ ПОДНЕТЕ ДВЕ ПРЕКРШАЈНЕ ПРИЈАВЕ: Директор полиције открио нове детаље у случају певачице

Фото: Инстаграм

ПЕВАЧИЦА Љупка Стевић шокирала је регион када је у среду увече у налету љубоморе уништила два аутомобила у власништу генерала полиције Д. С., са којим је била у љубави 10 година.

Директор полиције Владимир Ребић говорио је о случају певачице Љупке.

Владимир Ребић навео је да је овај случај решен када је реч о надлежности полиције, те да С. може гонити Љупку по приватној тужби, и додао да су против певачице поднете две прекршајне пријаве.

- Овај случај је полицијски решен, полицијски службеници су узели изјаве од оштећеног Д. С. и од Љубинке Стевић која је начинила ово дело. У том смислу, надлежни тужилац је квалификовао кривично дело које се гони по приватној тужби. Да ли ће Д. С. њу тужити или не, то је њихова ствар. А што се тиче њеног поступања које је изазвало узнемирење грађана, с обзиром на то да је то оштећење учињено на јавном месту, против ње су поднете две прекршајне пријаве, прва је због кршења Закона о јавном реду и миру, а друга прекршајна пријава се односи на Закон о пребивалишту и боравишту, нешто око личне карте. И наравно, како то налажу процедуре у полицијском поступању, од оба учесника је привремено одузето оружје да не би дошло до ескалације потенцијалног сукоба. Њој је изречена мера забране приласка оштећеном и странкама је онемогућена будућа комуникација и приступ. И у том смислу је то полицијски завршено - рекао је Ребић на ТВ Прва.

На питање водитељке да ли прислушкивање, које је Љупка навела да је извршила, подлеже некој врсти одговорности, Ребић је рекао:

- То је на тужиоцу, он процењује. Видео сам из њене изјаве коју је дала у полицији да му је подметнула тај уређај за прислушкивање, али може свако свашта да каже, док немате материјални доказ да се то десило. Мислим да истрага није ни вођена у том правцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)