НИЈЕ КРИЛА ЕМОЦИЈЕ: Бранка Катић након 20 година на српској сцени

Novosti online

17. 09. 2020. у 22:38

БРАНКА Катић каже да јој је на почетку изолације током пандемије вируса корона било тешко док се нису навикли на то да су једни с другима 24 сата и да не могу да изађу.

НИЈЕ КРИЛА ЕМОЦИЈЕ: Бранка Катић након 20 година на српској сцени

Фото М. Ђоковић

- Животи свих нас су се драстично променили и колико год да ми је жао људи који су страдали од болести мислим да је негде то успоравање брзине, уствари, нешто што је можда и добро у овом времену. Јурцамо нон-стоп и стално смо на телефонима и стално смо бомбардовани информацијама. Тако да негде после неког времена ми је чак и пријало. Имам све време овог света да радим шта желим, гледали смо филмове, читали књиге - рекла је она.

Бранка се удала за британског редитеља Џулијана Фаринија, па како каже навикла је да живи на релацији Лондон-Београд.

"Деца су велика, не треба им мама, као док су били мањи. Воле и они и супруг да дођу у Београд. То су сада мале релације. Теже нам је било док смо живели у Америци, када је пут трајао по 20 сати. То ми је теже падало, а ово сада није много. Београд је увек моја права кућа, где се ја осећам свој на своме. Волим све, чак и оно што мислим да не ваља. Лондон је велика метропола. За почетак та културна понуда је јако велика да увек можеш да нађеш нешто да ти храни душу. Када сам отишла из земље, имала сам лепу каријеру. Публика је волела то што сам радила и имала сам могућност да добијем велике и праве улоге. Мислим да због акцента нисам уопште могла да играм све што бих волела да сам тамо играла, а опет сам имала среће да сам свих ових двадесет година радила у континуитету. Упознала сам разне дивне људе који се баве мојим послом. Можда је и због година у којима сам лепше бити тамо одакле си, где су мелодије, мириси, призори и људи које волиш, све ти је некако познато и драже", каже Бранка.

Бранка открива да ли ће наследници кренути стопама њеног супруга или њеним када је посао у питању.

- Могуће старији да буде редитељ, млађи је талентован за глуму и чак је члан једне омладинске гупе једног професионалног позоришта у Лондону. Видим да ужива у томе. Ништа ме не пита, ни за савет - изјавила је глумица.

(kurir.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)