ТАЊА САВИЋ ПРОДАЛА ЗЕМЉУ ДА ПЛАТИ АДВОКАТЕ: "Породица није могла више да је гледа како се мучи и свакодневно плаче!"

Новости онлајн

12. 09. 2020. у 10:26

ПЕВАЧИЦА Тања Савић се бори да види синове Максима и Ђорђа, које је њен супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију још у априлу.

ТАЊА САВИЋ ПРОДАЛА ЗЕМЉУ ДА ПЛАТИ АДВОКАТЕ: Породица није могла више да је гледа како се мучи и свакодневно плаче!

Фото: Принтсцреен

Певачица је ангажовала најбоље адвокате из земље, али и у Аустралији, где је покренула тужбу против Душана.

Цела процедура захтева много новца, који Тања нема будући да јој је супруг, осим деце, у Аустралију однео и целу уштеђевину, како је сама испричала, певачици је породица прискочила у помоћ. Како пише "Српски телеграф", Тањина породица одлучила је да прода парче земље и да јој да тај новац да би могла да плати адвокате и овде и у Аустралији.

Фото Инстаграм

Тања са синовима

- Породица није више могла да гледа Тању како се мучи и свакодневно плаче! Одлучили су да јој помогну да продају све што је у њиховом власништву да би она платила тужбе и адвокате и вратила децу кући! Имали су неко парче земље у Радинцу и ставили су га у оглас, убрзо се јавио купац и продали су земљу за 10.000 евра да би Тања покрила основне трошкове - говори извор горепоменути лист.

Како даље извор наводи, Тања је одмах део новца од земље уплатила на рачун адвокатске канцеларије у Аустралији која заступа њене интересе и тако се решила бар једне бриге.

Подсећања ради, Душан Јованчевић је последње недеље априла одвео њихове синове Максима и Ђорђа у Аустралију без Тањиног знања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)