ЛЕПА БРЕНА ПОНОВО ГЛУМИЦА После 30 година играће у филму са два млада, позната глумца

Novosti online

17. 08. 2020. у 13:48

ЛЕПА Брена глумиће у филму "Плави Сафир" са Андријом Милошевићем и Милошем Биковићем.

ЛЕПА БРЕНА ПОНОВО ГЛУМИЦА После 30 година играће у филму са два млада, позната глумца

Фото: АТА Images

Фолк звезди ће то бити прва улога на филму после пуних 30 година, откад је 1990. играла у остварењу "Хајде да се волимо 3".

Андрија ће у овој комедији глумити певача Сафира, Биковић његовог менаџера Бојана, а Брена ће играти себе!

Фото: П. Митић

 
ПРИЈАТЕЉИ И САРАДНИЦИ

- Андрија игра фолкера коме менаџер и Брена помажу да оживи пропалу музичку каријеру! Не смем да откривам детаље сценарија, али рећи ћу вам да ће једна од последњих сцена у филму бити управо његов велики повратнички концерт у пуној београдској Арени, на којем ће певати баш са Бреном! - прича извор.

Он додаје да су Андрија и Брена заправо велики пријатељи и у приватном животу.

- Осим што се годинама друже, Андрија и Брена су и неколико пута сарађивали. Он јој је 2018. године био гост на концерту у београдској Арени. Тада је на бини глумио њеног мужа Бобу Живојиновића заједно са Анђелком Прпић, која је играла Брену. Многи не знају да је годину дана касније управо Брена позајмила глас мами Милеви у Андријином филму "Такси блуз" - прича извор.

Фото: Принтскрин Инстаграм

 
АНДРИЈА И РЕЖИРА

Кад смо тим поводом позвали Андрију Милошевића, он је покушао да остане тајновит.

 
- Имамо жељу да се у филму појаве музичке и глумачке легенде, али још не могу да откривам имена. Наш циљ је да овим филмом као јунака промовишемо доброг, поштеног и искреног човека - каже глумац и открива да сам пише песме за овај филм:

- Певаћу сасвим нове песме! Неке од њих сам већ написао, једва чекам да их чујете!

Андрија ће се у овом филму опробати и као редитељ! Поред њега режију потписује и Марко Јоцић. Филм је добио финансијску подршку Филмског центра Србије у износу од 22,5 милиона динара.

 
СПРЕМАЈУ УЛОГУ И ЗА БАЈАГУ

С обзиром на то да се филм зове "Плави Сафир", што је и назив Бајагиног великог хита, постоји могућност да једну од улога добије и славни рокер!

- Бајага је сјајан човек и велики музичар. Има доста хитова и људи га много воле. Било би ми баш драго да се и он појави у филму - каже један од редитеља Марко Јоцић.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)