ИЗАЗОВНА ЗА ИГРУ: Лидија Вукићевић о новој улози у серији "Игра судбине" на Првој

М. Јунгић Милошевић

14. 08. 2020. у 11:22

ГЛУМИЦА Лидија Вукићевић, недавно се придружила екипи серије "Игра судбине" на Првој, у којој ћемо је ускоро гледати у новој улози. Популарна Виолета Попадић, из "Бољег живота", није желела да у телефонском разговору, за "Новости", открива много о лику који тумачи, али зато није штедела речи хвале за сценаристу Жарка Јокановића.

ИЗАЗОВНА ЗА ИГРУ: Лидија Вукићевић о новој улози у серији Игра судбине на Првој

Фото АТА

- Жарко је, заиста, феноменалан писац, свака реч му је на месту. Глумци понекад хоће да избаце нешто или да промене у тексту, али Жарко својим писањем просто тера глумце да уче сваку реч, јер је свака реч битна и има неку поруку. Ликове је потпуно прилагодио нашем менталитету. Много сам срећна и веома ми је драго што ћу се појавити у овако гледаној серији, која је већ направила одличан рејтинг - истиче Вукићевићева.

* Каква је улога коју ћете тумачити у "Игри судбине"?

- Врло занимљива, нешто супротно од онога што сам до сада тумачила, одудара од мене, а негде се и подудара са мном приватно, тако да је веома изазовна за игру. Нема потребе да унапред описујем лик, који треба да буде изненађење за публику.

* Дуго вас није било на малим екранима, а онда смо вас од 2016. године, гледали у серијама "Немој да звоцаш", "Синђелићи", "Афтерпарти", "Шифра Деспот"...

- Нисам се много интересовала, нити кукала да добијем неку улогу, ваљда сам је зато и добила. Кад радим, радим, а кад не радим, имам свој континуитет у позоришту, а што то није познато широј публици, није ми важно. Играм у представи "Чекајући министра", са којом смо пре епидемије вируса корона имали велику турнеју по Црној Гори и Македонији. Било је фантастично, а добила сам и позив да будем стални члан театра у Македонији, па ћемо видети шта ће бити кад се заврши корона.

МОЈИ СИНОВИ СУ СРЕЋНИ КАД САМ ЈА СРЕЋНА

ЛИДИЈА Вукићевић нам је открила и како су њени наследници реаговали на вест о њеној новој улози у серији "Игра судбине".

- Моји синови, Андреј и Давид, срећни су кад сам ја срећна и када се мени нешто лепо дешава. Причам с њима о улози, пошто је врло, врло занимљива.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)