ДА ЛИ ЋЕ БРАК ДОБИТИ ДРУГУ ШАНСУ: Марија Каран овако спасава везу са америчким продуцентом

Новости онлине

13. 08. 2020. у 11:43

ГЛУМИЦА Марија Каран и њен супруг Џоел Лубин са сином Марком Леом бораве на Црногорском приморју, а после приче да се разводе њих двоје покушавају да дају још једну шансу заједничком животу.

ДА ЛИ ЋЕ БРАК ДОБИТИ ДРУГУ ШАНСУ: Марија Каран овако спасава везу са америчким продуцентом

Фото Н. Фифић

Марија се с породицом већ неколико дана одмара у Црној Гори.

- Марија је често била гост и углавном је долазила са сином Марком у ексклузивно насеље на мору у Црној Гори, а онда је овог пута одлучила да поведе и Џоела. Џоел је без много размишљања прихватио да крене са Маријом и сином јер није имао пословних обавеза. Ово ће им добро доћи да се поново зближе јер ће остати мало дуже на одмору. А како је њен супруг везан за сина, дали су још једну шансу да покушају да свим снагама спасу брак. После толико година дође до благог засићења, међутим, оваква и слична путовања могу позитивно да утичу да се једна породица спасе. Мислим да су на добром путу да буду поново она породица као од пре неколико година. Марија не скида осмех са лица, мали Марко Лео трчкара по плажи, ужива с родитељима и све наизглед делује идилично - каже за извор близак глумици.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

феатхер&сон

А пост схаред бy Мариа Каран (@маракаран) он Јул 31, 2020 ат 1:49пм ПДТ

Марија већ годинама летује на истом месту, па је добро упознала крај и најбољи начин како да уживају.

- Марија има овде пријатеље. Они изнајмљују један од апартмана у елитном насељу. Како туриста ове године нема много, интимна атмосфера коју имају им је добродошла. Иду на ручак и вечеру у оближње ресторане и супер се проводе. Урадиће све само да виде осмех на лицу свог сина. Марија се више посветила фондацији „Балкан Пројецтс”, али и одгоју сина, а глумачку каријеру је доста запоставила. Није хтела по сваку цену да иде на кастинге и да буде одвојена од сина. Битно јој је да што више времена буду заједно, а Џоел је тај који гања каријеру и који доноси новац - додаје извор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First time in La 12 yrs ago dinner @beverlyhillshotel with this guy !

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Sep 21, 2018 at 10:00pm PDT

Они су, како наглашава извор, бирали насеље Луштице Баy, јер је изоловано од осталих места и могу углавно да уђу само они који имају своје апартмане.

- Не жале новац за добар угођај. Апартман који изнајмљује у просеку се креће око 300 евра, док је пропусница за плаже на којима се одмарају на дневном нивоу од 50 до 60 евра. Али им прија то што је мирно, што их нико ништа не запиткује и што могу да се посвете једно другом. Џоел је пажљив, а Марији одговара што је ту и он, како би заједно бринули о сину - наглашава извор.

Ова шармантна Земунка већ годинама живи у Лос Анђелесу, па нам је раније признала да јој често недостају Србија и пријатељи из домовине.

- Често сам носталгична, али сам научила да се носим с тим, данас би ми било тешко да нисам успела да дођем на представљање серије и да не проведем тренутке с људима које волим и с којима радим. Најтеже ми пада та временска разлика од девет сати кад је вама јутро, а мени вече. Све ми то делује као да смо на две различите планете - рекла је тада Марија.

(Курир/Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)