ИСПРАЋАЈ РАЈКА ДУЈМИЋА: Познат датум сахране, дозвољено присуство 400 људи

Novosti online

понедељак, 10. 08. 2020. у 18:07

ИСПРАЋАЈ РАЈКА ДУЈМИЋА: Познат датум сахране, дозвољено присуство 400 људи

Никола Фифић

ВОЂА групе Нови фосили Рајко Дујмић који је је преминуо 4. августа у 66. години од последица тешке саобраћајне несреће, на вечни починак биће испраћен 17. августа у 10 сати у крематоријуму Градског гробља Мирогој у Загребу.

Како преноси портал "24сата.хр", из Градских гробља Загребачког холдинга рекли су како на испраћај, због епидемије корона вируса, сме доћи максимално 400 људи.

- Пре свега, захваљујемо се свима на лепим успоменама на Рајка, на подршци у овим тешким и болним тренуцима, као и свима који су упутили изразе искреног саучешћа. Захвални смо на свим медијским објавама које свим генерацијама откривају животни пут Рајка. У тим причама долази до погрешних ненамерних интерпретација, али и поред тога, поносни смо што се Рајко препознаје као великан глазбе и говорник љубави - пише у објави породице Дујмић, преноси овај портал.

- Жеља породице је да поред ковчега не буду почасне страже институција и музичара који се очекују те великог присуства свих који су поштовали његово дело. За све вас које епидемиолошке мере или неке друге околности спречавају да присуствујете последњем испраћају, знајте да осећамо ваше поштовање према Рајку и нама - пише у објави.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)