ЖЕНИ СЕ БРЕНИН СИН: Гала славље, 500 званица, тражи се простор на отвореном, а млада права лепотица

Новости онлине

10. 08. 2020. у 12:33

- Ми се понашамо као да смо већ у браку - каже Живојиновић

ЖЕНИ СЕ БРЕНИН СИН: Гала славље, 500 званица, тражи се простор на отвореном, а млада права лепотица

Фото Н. Скендерија

Виктор Живојиновић и Сандра Миљаковић пре неколико дана обележили су прву годишњицу везе, а венчање планирају за 2021. годину.

Свадба ће бити, како другачије него, раскошна.

- Планирамо гала-славље са 500 званица. Нас Живојиновића има доста, тако да морамо да нађемо неки велики простор на отвореном. Нећемо правити свадбу све док се потпуно не смири ситуација са корона вирусом. Али Сандри и мени не смета да чекамо, ми се понашамо као да смо већ у браку - рекао је Виктор.

Како је истакао на отварању свог сплава у Београду, његова породица обожава Сандру.

-Све најбоље кажу за Сандру. Обожавају је, зезали су се, купали смо се. Уживали смо, возили стално. Мами и тати је највише пријао одмор - рекао је Виктор.

Ко је Сандра Миљаковић?

Она је рођена у селу Будиловина, код Бруса, а у Београду студира српски језик и књижевност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Aug 9, 2020 at 4:58am PDT

Лепа плавуша је треће дете у породици Миљаковић и има два старија брата, Марка и Милоша. Старији, Марко је завршио Машинкси факултет у Крагујевцу, где и сада живи и ради, док је Милош завршио угоститељску школу, те је остао да живи са оцем и мајком у породичној кући и помаже им око послова.

Породица живи у великој зиданој кући, која се налази у близини центра села, а поседују и велико двориште. Отац Звездан се са сином Милошем посветио породичном бизнису, фирми за производњу метала и прохрома, док је мајка домаћица и бави се кућним пословима, а помаже и у пољопривреди, јер узгајају купине.

Сандрин отац је открио да још увек није упознао потенцијалног зета, јер са Сандром није долазио у њен родни крај, али истиче да свакако има лепо мишљење о Виктору.

- Поштујем њен избор и допада ми се Виктор, делује ми да је лепо васпитан. Нисмо га још упознали, јер га Сандра није доводила код нас. Сматра да је још рано за тако нешто и да су још млади за неки даљи корак, и ја то поштујем. Она је лепо васпитана, увек је била одличан ђак, студент, дете за пример. Зна и да кува, скоро је кувала слатко, била је у Будиловини пре две недеље - испричао је недавно њен отац.

Сандра ради и као шминкерка, те неретко сређује и будућу свекрву, певачицу Лепу Брену за појављивања у јавности.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)