КОРОНОМ САМ ЗАРАЗИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Небојша Дугалић се изборио са опаким вирусом - супруга и петоро деце се још увек лече!

Новости онлине

среда, 05. 08. 2020. у 14:56

КОРОНОМ САМ ЗАРАЗИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Небојша Дугалић се изборио са опаким вирусом - супруга и петоро деце се још увек лече!

Зоран Јовановић

КАДА је почела пандемија, нисам знао никога ко је заражен, а сада не знам никога коме неко није умро - прича Дугалић

Небојша Дугалић открива да је прележао корона вирус, али и заразио целу своју породицу! Познати глумац је током болести био у кућној изолацији са лакшим симптомима.

- Прележао сам корону. Знао сам да вирус може да буде смртоносан уколико неко има још неке пратеће озбиљне болести. Моја болест се третирала као средње тешка и лечио сам се у кућној изолацији. Највећи проблем су ми били болови у зглобовима, мишићима, малаксалост, температура и губитак чула мириса и укуса - каже глумац и додаје да је болест пренео и на своју супругу и петоро деце:

- Вирус је такав да лако можемо многе људе да заразимо због своје немарности и непажње. После мене су сви у породици почели ланчано да добијају корону. Они се још увек лече, али иде набоље.

Дугалић апелује на све људе да носе маске и воде рачуна да се не заразе.

Милена Анђела

- Поручио бих свима да се пазе јер ово стварно може бити веома опасно. Нико од нас не зна какве слабости носи у телу. Вирус има врло широк спектар лоших дејстава и не знамо шта све може да покрене у нашем организму. Важно је да носимо маске и да све што је до нас урадимо да се не бисмо заразили. Када је почела пандемија, нисам знао никога ко је заражен, а сада не знам никога коме неко није умро - објашњава глумац.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)