НИШТА НИЈЕ КАКО ИЗГЛЕДА: Милица Павловић о сценарију за улогу убијене Јелене

Novosti online

понедељак, 03. 08. 2020. у 13:48

НИШТА НИЈЕ КАКО ИЗГЛЕДА: Милица Павловић о сценарију за улогу убијене Јелене

Фото Instagram printscreen/milicapavlovic

ПОПУЛАРНА Милица Павловић добила је улогу Јелене Марјановић, у серији "Певачица" која почиње да се снима за неколико дана.

Млада певачица каже да је информација тачна, те да је у даху прочитала сценарио и да је врло нестрпљива.

- Морам да признам да сам веома еуфорична и узбуђена због тога што сам постала део екипе серије "Певачица". Свакако, импонује ми што је вансеријски Гага Антонијевић одлучио да ми укаже поверење и додели ми тако озбиљну и захтевну улогу, а ја ћу дати све од себе да то поверење и оправдам - каже нам Милица.

- За сада не могу да износим детаље везане за серију и моју улогу, али сценарио је невероватно узбудљив и пун разних преокрета да сам га ја прочитала у једном даху. Ова серија ће бити нешто потпуно ново и другачије на нашим просторима, и сигурна сам да ће публици отворити неке нове видике, јер ништа није онако како изгледа. Веома сам нестрпљива да крене снимање серије, спремна сам да се потпуно препустим овом пројекту - поручује Павловићева за Телеграф.рс.

- Да Милица прелепо пева то смо сви знали, али нас је бескрајно одушевила и изненадила својим глумачким талентом какав се не среће често. Није ни чудо што је и раније добијала понуде за филмске пројекте - рекао је овим поводом Предраг Гага Антонијевић.

Подсетимо, Јелена је убијена 2. априла 2016. године.

Њен убица још увек није пронађен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)