НАСТАВАК СНИМАЊА: "Господар прстенова" у новој авантури

Јл. Б.

17. 07. 2020. у 17:08

ЕКИПА серије "Господар прстенова", која настаје у продукцији "Амазон прајм видеа", добила је дозволу да уђе на Нови Зеланд како би наставила са снимањем.

НАСТАВАК СНИМАЊА: Господар прстенова у новој авантури

Фото Промо

Бројна одлагања прате рад на најишчекиванијој серији године, а вероватно и најскупљем ТВ пројекту деценије. Таман када је све било спремно за наставак снимања прве сезоне, и када је одобрена и друга, продукција је све паузирала због пандемије вируса корона. Замишљено је да прва сезона има осам епизода, али сада није сигурно када ће оне бити снимљене, нити када би серија могла да се нађе на малим екранима.


Новозеландско министарство за бизнис, иновације и запошљавање објавило да је међународним тимовима седам филмских и серијских пројеката дозвољено да уђу у земљу упркос пандемији. Укупно ће за више од 240 људи бити омогућен боравак на Новом Зеланду током шест месеци.

Серијска адаптација филмске трилогије "Господар прстенова" већ је била у продукцији у Окланду када је наишао талас пандемије, што је приморало неке чланове екипе да остану у карантину, а друге да се врате кућама. Зато ће сада на острво доћи 93 члана тима са породицмама, укључујући звезде попут Роберта Арамаја, Овена Артура, Назанине Бонијади, Еме Хорват и Маркеле Кавенах.

Снимање још није настављено, али претподукција је у току. Недавно је за потребе серије објављен оглас са крајње необичним захтевима. Реклама позива мушкарце и жене од 18 до 65 година, било које националности, да се пријаве уколико имају физичке деформације или изузетно чудан изглед.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)