ДВОЈИЦА МИЛАНА УМЕСТО ДВОЈИЦЕ ФИЛИПА: Промене у другој сезони серије "Тате"

Јл. Б.

17. 07. 2020. у 16:46

СРПСКА теленовела "Тате" (Прва ТВ), која је за кратко време освојила симпатије публике, требало је да буде емитована све до краја јуна, али продукција "Смарт медија" и телевизија Прва одлучиле су да серија - оде на паузу.

ДВОЈИЦА МИЛАНА УМЕСТО ДВОЈИЦЕ ФИЛИПА: Промене у другој сезони серије Тате

Фото Прва

Очинским догодовштинама, љубомори, поверењу, преварама, као и бескрајним љубавима сведочили смо на малим екранима у 88 наставака, али је 12. јуна емитована последња епизода првог циклуса. Да бисмо се већ у септембру на Првој поново дружили са Петром, Марком, Владом, Томом и осталим јунацима, екипа серије "Тате" од 3. јуна вредно ради на новим епизодама. Претходне седмице, снимање, како "ТВ новости" сазнају, није обустављено због нових мера за спречавање ширења вируса корона, али је смањен број чланова екипе на сету и повећан опрез.

Фото Прва

 

Премда су "Тате" римејк популарне аргентинске комичне теленовеле "Драге татице" из 2014. године, тема о очевима и њиховом поимању породице посебно је плодна у нашим крајевима. Адаптацију оригиналног сценарија, који у први план ставља четворицу модерних тата и најбољих пријатеља, урадили су Душан Јанковић и Кристина Ђуковић. Радња серије "Тате", са елементима ситкома, драме и комедије, смештена је у савремени Београд, а режију прве сезоне потписују Филип Чоловић, Владимир Алексић и Станко Црнобрња.

Фото Прва

 

Другом сезоном серије "Тате" оркестрира, уз повремену помоћ Алексића и Црнобрње, редитељ Милан Коњевић, који је режирао и "Истине и лажи" из исте продукцијске куће.

Сложну и веселу мушку дружину Петра Малбаше, Марка Кршића, Владимира Бамбуловића и Томе Дугошије повезала су управо њихова деца. Гледаоци су се пак повезали са Филипом Јуричићем, Андрејем Шепетковским, Бранком Јанковићем и Миљаном Прљетом. Међутим, због рада на новом пројекту у Хрватској, Филип Јуричић је морао да раскине уговор са продукцијом, па ће публика у наставку сезоне у улози шармантног адвоката Петра Малбаше гледати Милана Калинића. Наиме, првобитно је серија "Тате" требало да до лета увелико буде готова, али пошто су због пандемије вируса корона снимања заустављена - све је одложено. Јуричић је од јуна имао обавезе у позоришту у Загребу, а снимање је померено баш за тај месец. Он није крио да му је било тешко да се растане од глумачке екипе са којом је постао близак, од Београда, али и саме улоге коју је уживао да тумачи. Чини се да се Милан Калинић, који је претходно играо у серији "Истине и лажи", брзо уклопио у тим, као и у улогу шармантног заводника Петра. Како ће публика реаговати на глумачку промену једног од најинтригантнијих ликова, као и како се Калинић снашао у новој улози - видећемо у септембру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)