ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА ГЛУМИЦОМ: Син Наје Ривере, пронађен сам у чамцу, каже: Мама је скочила у воду и није се вратила

В. М. П.

петак, 10. 07. 2020. у 09:13

ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА ГЛУМИЦОМ: Син Наје Ривере, пронађен сам у чамцу, каже: Мама је скочила у воду и није се вратила

Фото ЕПА

ПОЛИЦИЈА, ронилачки тимови, хеликоптери и дронови, од среде увече трагају за америчком глумицом Најом Ривером (33), која је тог дана унајмила чамац и са четворогодишњим сином Џосијем отишла на језеро Пиру, стотинак километара од Лос Анђелеса, одакле се није вратила.

Посада другог бродића пронашла је њеног сина три сата касније, самог и уснулог на чамцу који је плутао језером и одмах алармирала полицију. Претпоставља се да се глумица која се прославила улогом Сантане Лопез у серији "Гли" утопила.

Полицајци су пронашли Најин прслук за спасавање у чамцу, а мали Џоси им је рекао да је са мамом отишао да плива:

- Мама је скочила у воду и није се вратила. Ја сам се попео на чамац, а она није.

Околности под којима се ово десило и даље су нејасне, јер полицији представља изазов испитивање малишана. Само дан пре нестанка, Ривера је на "Инстаграму" поделила селфи са сином, уз потпис: "Само нас двоје". Очигледно да се радовала времену које ће провести са Џосијем.

Иначе, серија "Гли" имала је шест сезона, а над глумцима се надвило проклетство. У јулу 2013. умро је Кори Монтејт, након пто је узео хероин и алкохол, док је Марк Салинг 2017. оптужен за поседовање најгоре дечје порнографске колекције, да би идуће године извршио самоубиство. Главну глумицу Лију Мишел колеге су оптужиле за насилничко понашање. Ривера, која је 2012. са 2ЧЕЛОС снимила обраду песме "Supermassive black hole", групе "Мјуз", наставила је трагични низ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)