СЕВЕРИНА АПЕЛОВАЛА НА ПОСЕТИОЦЕ ПРЕДСТОЈЕЋЕГ КОНЦЕРТА: Дођите сви са маскама

В. Н.

четвртак, 09. 07. 2020. у 09:30

СЕВЕРИНА АПЕЛОВАЛА  НА ПОСЕТИОЦЕ ПРЕДСТОЈЕЋЕГ КОНЦЕРТА: Дођите сви са маскама

Фото: Instagram/severina

ПОП звезда Северина Којић у суботу ће наступити на летњој позорници сплитског клуба "Ванила", након попуштања мера уведених због короне у Хрватској. Пред концерт у родном граду, Кебина снајка је, гостујући на Радио Далмацији, замолила све посетиоце да дођу са маскама.

- Видимо се на концерту, освешћени с маскама, али зато са срцима ко кућа - рекла је Севе, која је са сином Александром и друштвом тренутно на годишњем одмору.

Певачица је била на Корнатима, где је уживала и купала се, а свима је препоручила да посете Национални парк "Плитвичка језера":

- На Плитвицама можете јахати, можете да храните јелене. Били смо и у пећини, а деци је најзанимљивије било што смо спавали у кућици на дрвету. Шетала сам и Сплитом, нема баш туриста, рива је изгледала као кад зими дува бура. Тешко је то гледати, али се баш зато сви морамо придржавати правила.

Иначе, у Сплиту је пре неки дан одржано венчање на коме су се короном заразили невеста, седморо сватова, четири музичара и фотограф, а након свадбе још два контакта једног од заражених музичара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)