"У ДОБРИМ САМ РУКАМА, У БОЛНИЦИ": Лена Ковачевић о свом здравственом стању

Новости онлине

07. 07. 2020. у 19:41

У ДОБРИМ САМ РУКАМА, У БОЛНИЦИ: Лена Ковачевић о свом здравственом стању

Фото: Д. Дозет

МУЗИЧАРКА Лена Ковачевић огласила се на Инстаграму и открила да се налази у болници. Она је писала о свом здравственом стању и да чека резултате другог теста. На првом тестирању, како је навела, била је негативна.

- Драги пријатељи, волела бих да сам у студију....али у добрим сам рукама, у болници. Шаљем свима велики загрљај (са 2 метра размака) и молим вас да се најстрожије чувате. Једини симптом који сам имала била је изненадна малаксалост - која је трајала НЕ дуже од 2 дана и одмах сам снимала плућа због тог изненадног плитког даха који сам и због природе посла озбиљно осетила и схватила ..и примљена у болницу са упалом. Толико су комплетно трајали моји симптоми - написала је Лена и наставила:

- Нисам била у контакту са зараженима, не наравно да знам. На првом тестирању сам била негативна, други чекам, али по свему судећи главна ствар у граду није ме заобишла. У болници не срећем људе, срећем СУПЕРХЕРОЈЕ. Што се мене тице лично #стаyхоме може да се врати као главни. Пуно вас све поздравља ваша Лена!! - написала је музичарка.

Фанови су Лени пожелели брз опоравак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)