БИЛО ЈЕ ПРАЗНИХ КОВЕРТИ, КО ИМА ХРАБРОСТИ... Тамара Милутиновић проговорила о детаљима свадбе на којој је окупила пола естраде

Новости онлајн

25. 06. 2024. у 23:55

ТАМАРА МИЛУТИНОВИЋ и њен супруг су пре месец дана направили гала свадбу, а сада је певачица открила да су на весељу добили и празне коверте као поклон.

БИЛО ЈЕ ПРАЗНИХ КОВЕРТИ, КО ИМА ХРАБРОСТИ... Тамара Милутиновић проговорила о детаљима свадбе на којој је окупила пола естраде

Фото: Новости

- Нисам се још одморила, зато што сваки дан нешто ново и слике и снимци и увек нешто. Још увек нисам стигла да избацим слике на Инстаграм, ето, то на пример, сад сам се сетила. Али прелепо је било. Мени су сви рекли, свака част, каква је храна била. Ја у бифе нисам ни ушла. Значи ја уопште не знам шта је било од хране…

Фото: Новости

Тамара је открила да су на венчању добили празне коверте, иако је веровала да се њој то неће догодити.

- Чула сам од неких својих колегиница које су правиле свадбу да се прича о тим празним ковертама, а ја сам увек била у фазону: ‘Боже, ко доноси празну коверту? Ко има храброст да донесе празну? Па, немој донети ништа, боље и то него да донесеш празну коверту’. Међутим, било је. Било је стварно, да. Морам да кажем и да је било јако лепих и оригиналних поклона, од моје другарице Едите, Стевана фризера, јако су онако били иновативни тако да, било је јако лепих поклона, стварно, искрена је певачица на чијој је свадби било око 400 званица и пола естраде.

Фото: Вук Папић

- Мислиш, јесмо ли у минусу или у плусу? У дебелом минусу. (смех) Ми смо у минусу, тако да не знам, мораћемо да нешто смислимо. Шалим се, шалим се. Дарко и ја када смо се одлучили да правимо свадбу, ниједног тренутка нисмо размишљали у смислу да будемо неком плусу или да зарадимо или нешто тако, чак смо и себи поставили неку горњу границу до колико можемо да потрошимо, тако да све је то како смо планирали. Јесте, испало је папрено, али испало је све тако како смо планирали. Мислим, није нас ништа изненадило… - рекла је певачица.

(ТЕЛЕГРАФ)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

Откривамо званично најлепше плаже у Европи за 2024  са сјајним проводом по ласт минуте ценама